15 jaar
Volg ons op sociale media

Advies en ondersteuning


ICTWaarborg heeft eigen ICT-juristen in huis om u volledig te adviseren en ondersteunen.

U kunt natuurlijk altijd persoonlijk contact opnemen met onze specialisten voor vragen, tips en ondersteuning. Onze medewerkers staan klaar voor juridisch advies, hulp bij geschillen en geven u graag antwoord op branchegerichte vragen. Daarnaast beschikt u via uw persoonlijke account altijd over actuele en relevante informatie en waardevolle documenten.

In ons kenniscentrum vindt u allerlei interessante artikelen en blogs:

Bemiddeling bij geschillen

Ondanks inspanningen van beide kanten kan er in de relatie met een klant of leverancier iets mis gaan. Als er een geschil ontstaat waar u samen niet uit komt, kan ICTWaarborg vaak bemiddelen. Dit maakt de gang naar de rechter over het algemeen overbodig en scheelt u hoge kosten, gezien u niet naar een rechter hoeft. Vele geschillen met klanten en partners van ICTWaarborg zijn op deze wijze al op een voor beide partijen prettige wijze opgelost. 

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73