Volg ons op sociale media

Brand New Day in Amsterdam

Logo Brand New Day

Over deze partner

Dé pensioenaanbieder voor ICT bedrijven

Veel werkgevers in de ICT dienstverlening vinden pensioen ingewikkeld en duur. Brand New Day helpt bij het begrijpelijk maken van pensioen. Dit doen we door alles online te regelen, de communicatie simpel te houden en onze producten aan te bieden tegen lage prijzen.

Pensioen zorgt er ook nog eens voor dat werknemers verzekerd zijn bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en dat jouw werknemers later ook echt met pensioen kunnen. Zowel individueel als voor jou als ondernemer of als werknemer kan je terecht bij Brand New Day.

Speciale voordelen voor brancheorganisatie

Daarbij hebben we voor ICT bedrijven, die aangesloten zijn bij ICT Waarborg, speciale voordelen. Neem hiervoor contact op met Roland den Besten (06-48234044) of stuur een e-mail naar collectief@brandnewday.nl. Liever eerst inlezen? Vraag de algemene brochure aan van Brand New Day.

Over Brand New Day

Wij zijn sinds 2010 de uitdager op de pensioenmarkt. De filosofie van Brand New Day is simpel: wij willen ambassadeurs maken van onze klanten. Klanten die zo tevreden zijn, dat ze Brand New Day bij vrienden, familie of collega franchisenemers en franchisegevers aanraden.

Om dat te bereiken hanteren wij zéér lage kosten en bieden wij een topservice. Op die manier komen klanten én winst vanzelf. Want ook wij willen graag winst maken. Maar niet ten koste van alles. Wij blijven natuurlijk wel echt ondernemers, net zoals jij dat bent. En dat houdt ons scherp! Wij maken sinds 2013 winst en hebben 230.000 klanten met meer dan € 2,5 miljard belegd vermogen.

Waarom een pensioen bij Brand New Day?

Wij bieden passende, begrijpelijke en eerlijke online pensioenproducten voor ICT bedrijven. Er zijn geen verborgen kosten en kleine lettertjes. Als klant krijg je direct iemand aan de lijn, heb je binnen één dag reactie op je e-mail en heb je een eigen online omgeving om je pensioen te regelen. Dat is wel zo prettig natuurlijk.

Je krijgt bij ons de service die bij je past: de beste. En mocht je niet tevreden zijn over ons? Dan kun je ieder jaar zonder kosten weg. Al doen wij er alles aan om jou tevreden te houden, zodat jij kan blijven ondernemen!

Terug naar partneroverzicht

Evenementen georganiseerd door ICTWaarborg

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73