Volg ons op sociale media

Sennheiser Nederland BV in Almere

Logo Sennheiser Nederland BV

Over deze partner

SENNHEISER

Sennheiser is al 70 jaar synoniem met hoogwaardige producten, hoogwaardig geluid en op maat gemaakte oplossingen voor ieder aspect van de opname, de verzending en de reproductie van geluid. We willen dat mensen niet alleen alle aspecten van geluid horen, maar ze ook voelen. 

Sennheiser blijft dankzij Duitse engineering, decennia ervaring in professionele toepassingen en innovatieve wetenschap, trouw aan werkelijke geluidsreproductie en introduceren nieuwe standaarden voor hoofdtelefoons, headsets, microfoons, geïntegreerde systemen, professionele Contact Center en Unified Communication (UC) headsets en speakerphones.

“Geluid is onze grootste passie. We zijn met een constante zoektocht bezig om geluid zo perfect als mogelijk op te nemen, te verzenden en te reproduceren. We zijn toegewijd aan deze zoektocht naar het perfecte geluid”.

Professor Dr. Jörg Sennheiser

Onze ‘Pursuit of Perfect Sound’ zal dan ook nooit eindigen, we zullen altijd op zoek blijven en onze passie achterna gaan.

Sennheiser is 10 jaar geleden een joint venture aangegaan met de William Demant Holding Group, vooral bekend van Oticon. Oticon ontwikkelt digitale gehoortoestellen en is gepassioneerd om mensen te helpen met gehoorverlies.

Sennheiser combineert het beste van deze 2 werelden door de ervaring in hoogwaardige audio en geluidsreproductie te combineren met de geavanceerde microscopische digitale signaalverwerking technologieën van Oticon.

Deze samenwerking zorgt ervoor dat Sennheiser professionele en kwalitatieve headsets en speakerphones produceert met ongeëvenaarde geluidskwaliteit voor heldere communicatie. 

 

Ontdek hoe u de productiviteit verhoogt met het gebruik van een headset

In een kantooromgeving is een headset een ideaal instrument waardoor je kunt multitasken en daardoor efficiënter gaat werken. Tijdens een telefoongesprek kun je notities maken en bij gebruik van een draadloze headset, heb je zelfs de vrijheid om naar de printer te lopen of een kop koffie te halen. Het levert eveneens ergonomische voordelen op zoals een gezondere zit- en belhouding en hierdoor ondervind men minder fysieke klachten aan de rug en nek.

 

Experience Sennheiser! Test 14 dagen vrijblijvend onze headsets!

www.sennheiser.nl/experiencesennheiser

 

Sennheiser’s headset en speakerphone portfolio is te verdelen in 4 categorieën:

 

1. Draadloze Dect oplossing; headsets voor deskphone en softphone

- Sennheiser D 10 serie

- Sennheiser DW serie (Office / Pro 1 / Pro 2)

2. Bedrade headsets

Beschikbaar in 3 instapmogelijkheden:

-       Sennheiser Culture™   (SC 30/60) serie

-       Sennheiser Circle        (SC 230/260) serie

-       Sennheiser Century™ (SC 630/660) serie

3. Bluetooth headsets

Beschikbaar in 2 series:

-       Sennheiser Presence serie

-       Sennheiser MB Pro serie

4. Sennheiser Speakerphone serie

 

Alle Sennheiser producten zijn verkrijgbaar als Microsoft Lync variant!

 

CONTACT:

Sennheiser Nederland BV

Tunerstraat 2

1322 CA ALMERE

T: +31 (0)36 53 58 484

E: Telecom@sennheiser.nl

W: www.sennheiser.nl/cco

Terug naar partneroverzicht

Evenementen georganiseerd door ICTWaarborg

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73