Duidelijkheid en zekerheid

Meer informatie Word deelnemer!

Onderscheid uw bedrijf met zekerheid van ICTWaarborg

Bij ICT-aankopen vinden klanten het steeds belangrijker of een bedrijf het ICTWaarborg-logo voert. Dit logo verzekert de klant van kwaliteit en extra zekerheden. Deze zekerheid wordt gewaarborgd doordat aangesloten deelnemers een certificeringsscan hebben doorlopen.

 • Onderscheidend vermogen
  Alleen bedrijven die voldoen aan de kwaliteitseisen voeren het ICTWaarborg-logo.
 • Zekerheid voor ondernemer en klant
  Van bemiddeling tot nakoming van garantie bij faillissement.
 • Kennis, ervaring en specialisme
  Jarenlange praktijkervaring die wordt gedeeld middels online kenniscentrum, loketten en telefonisch advies.
 • Unieke zekerheden
  De zekerheden van ICTWaarborg gaan verder dan die van welke andere brancheorganisatie dan ook.

De juiste juridische documenten

ICTWaarborg biedt haar deelnemers als belangrijke service specifiek toegesneden juridische documenten. Documenten die u zonder meer nodig hebt en waarvoor u anders diep in de buidel moet tasten om die voor uw bedrijf te laten maken. Wie zelf wel eens bij een jurist heeft aangeklopt voor bijvoorbeeld het opstellen van ICT algemene voorwaarden weet dat daarvoor niet zelden duizenden euro's moet worden betaald. ICTWaarborg biedt ze u echter kosteloos aan!

Meer informatie over de juridische documenten van ICTWaarborg

Hogere omzet door duidelijkheid en zekerheid

De naam ICTWaarborg staat niet voor niets. Klanten van aangesloten bedrijven, biedt ICTWaarborg zekerheid die u zelf niet kunt bieden. Zelfs bij een faillissement. Dat geeft vertrouwen en hoe meer vertrouwen uw klanten in u hebben, hoe hoger uw omzet.

74% van alle klanten74% van de mensen vindt een keurmerk voor ICT-gerelateerde producten en diensten belangrijk

Uit een onderzoek dat is gehouden door studenten van het ROC in Utrecht is gebleken dat het belangrijkste deel van de ondervraagden het liefst in zee gaat met een ICT-bedrijf dat over een keurmerk beschikt.

Meer informatie

Tevreden klanten

Ook al doet u hard uw best, het kan gebeuren dat een klant niet tevreden is en u er samen niet uit komt. Met als gevolg dat de klant op verjaardagen zijn ervaringen vertelt, uw naam te grabbel gooit op diverse fora op het internet of zijn rechtsbijstand inschakelt.

Door te laten zien dat u aangesloten bent bij ICTWaarborg biedt u de klant de gelegenheid om aan te kloppen bij ICTWaarborg. Wij bieden deelnemers en hun klanten bemiddeling bij geschillen.

Lees meer over bemiddeling

Beter vindbaar door gerichte portals

De ICT-bedrijven die op de websites van ICTWaarborg staan, zijn aangesloten bij ons, en dat houdt in dat zij zekerheid kunnen bieden. Een greep uit de portals van ICTWaarborg:

Bemiddeling met een leverancier

Een probleem met een distributeur of fabrikant waarvan u uw producten afneemt? Het kan voorkomen. Natuurlijk zult u er alles aan doen om tot een oplossing te komen, maar soms lukt dat niet. Wanneer deze distributeur of fabrikant een partner is van ICTWaarborg kunt u ons in dat geval vragen een bemiddelende rol te spelen.

Lees meer over bemiddeling

Ruim 1.300 deelnemers onderscheiden zich met zekerheid

Enkele deelnemers en partners van ICTWaarborg

Ja, ik wil ook deelnemer worden