Innovatieve initiatieven

Huisautomatisering: de boot die niemand mag missen!

Huisautomatisering

Na jarenlang in een voorbereidingsfase te hebben verkeerd, zal huisautomatisering (domotica) de komende tijd zonder meer doorbreken. Zaken als de slimme energiemeter, aangepaste verlichting, beveiliging en via apps geregelde keukentoepassingen worden gemeengoed. Comfort, gemak en veiligheid, dat wil de consument. De sleutel daartoe moet worden geboden door ICT-bedrijven die de gewenste toepassingen bij de consument kunnen installeren. Huisautomatisering is dé groeimarkt voor de komende jaren en ICTWaarborg speelt daarop in. Tijdens het symposium 'Reseller gezocht' werd Huisautomatisering geïntroduceerd en bij die gelegenheid heeft de halve zaal zich meteen ingeschreven om Huisautomatiseerder te worden.

Meer informatie over Huisautomatisering vindt u op www.huisautomatisering.nl 

 

Met ICTKeurmerk wordt elk huishouden een potentiële klant 

Sinds de introductie van het ICTKeurmerk hoeven ICT-bedrijven niet langer te wachten tot klanten met ICT-problemen komen, maar is ieder huishouden een potentiële klant. Ervaringen die consumenten het afgelopen jaar met hun bank hadden liegen er niet om. Zij werden slachtoffer van internetfraude waarbij duizenden euro’s van hun rekening werden afgehaald. De bank hield in die gevallen echter voet bij stuk: de slachtoffers hadden hun computer niet up-to-date beveiligd en kregen daarom het gestolen geld niet uitgekeerd. Een nachtmerrie voor iedere consument. Met het ICTkeurmerk biedt u de consument de mogelijkheid dit te voorkomen.

Meer informatie over ICTKeurmerk vindt u op www.ictkeurmerk.nl

 

Word reseller van OndernemersPC

Bent u actief in de verkoop van computers en laptops en is het bedrijfsleven een belangrijke doelgroep? Om computerverkopers te helpen bij de advisering van zakelijke klanten is ICTWaarborg gestart met OndernemersPC. Door wederverkoper te worden van OndernemersPC geeft u klanten een duidelijke keuze voor een systeem dat is afgestemd op de eisen van hun dagelijkse praktijk.

Meer informatie over OndernemersPC vindt u op www.ondernemerspc.nl