De toegevoegde waarde van ICTWaarborg voor uw bedrijf

Ondernemers die aangesloten zijn bij ICTWaarborg weten zich gesteund door een professionele belangenbehartiger. Aangesloten bedrijven kunnen bij ICTWaarborg terecht voor specifieke informatie, een deskundig advies, producten en diensten die de bedrijfsvoering ondersteunen.

Deelnemers van ICTWaarborg hebben unieke troeven in handen om zich te onderscheiden van de concurrentie:

  • Een keurmerk waar klanten steeds vaker op letten bij hun ICT-aankopen
  • 7 extra zekerheden voor klanten die alleen ICTWaarborg kan bieden
  • Duidelijkheid voor de klant door heldere kwaliteitsnormen
  • Een brede dienstverlening die deelnemers helpt bij het ondernemen
  • Diverse voordelen om de deelnemerbijdrage terug te verdienen
  • Uiteenlopende activiteiten voor deelnemers en partners

Aanmelden bij ICTWaarborg kan hier, eerst nog even lezen wat onze deelnemers over ons zeggen kan hier.

Iedereen vindt kwaliteit belangrijk en uw bedrijf heeft dit daarom hoog in het vaandel. Maar hoe kunt u dit laten zien aan uw potentiële klanten en hen extra zekerheid bieden wanneer ze zaken doen met uw bedrijf?

Uit onderzoek blijkt dat 74% van alle klanten waarde hecht aan een keurmerk voor ICT-gerelateerde producten en diensten. Steeds meer klanten letten bij hun ICT-aankopen op het ICTWaarborg-logo. Dit logo staat voor kwaliteit en de gecertificeerde bedrijven bieden hun klanten unieke zekerheden die deze bedrijven op eigen kracht niet zouden kunnen bieden. Bijvoorbeeld zekerheid over de nakoming van afspraken en garantieverplichtingen bij een faillissement.

Promotiemateriaal van ICTWaarborg

ICTWaarborg helpt u bij het uitdragen van het feit dat u als deelnemer bent aangesloten. Gecertificeerde bedrijven kunnen beschikken over promotiemateriaal zoals raamstickers en folders. Daarnaast bieden we logo's en banners die u kunt plaatsen op uw website. Zo maakt u klanten bewust van hun keuze voor een deelnemer van ICTWaarborg.

Uw bedrijf beter vindbaar dankzij gerichte portals

Door een vermelding als deelnemer op de branchegerichte websites van ICTWaarborg is uw bedrijf voor potentiële klanten nog beter vindbaar op het internet. Deze portals helpen klanten bij het vinden van een passende leverancier. U heeft zelf de controle over de getoonde informatie over uw bedrijf en kunt bijvoorbeeld aangeven welke producten en diensten u aanbiedt en in welk werkgebied uw bedrijf actief is.

Onze branchegerichte websites:

Telecomdienstverleners.nl

Automatiseerder.nl

Computerwinkels.nl

Internetdienstverleners.nl

Zoekcomputerhulp.nl

Aanmelden bij ICTWaarborg kan hier, eerst nog even lezen wat onze deelnemers over ons zeggen kan hier.