Vakgroepen

Niet ieder ICT-bedrijf is gelijk. Vandaar dat ICTWaarborg verschillende vakgroepen kent waarbij het bedrijf kan worden ingedeeld: Winkel, Webwinkel, Servicebedrijf en Zakelijke dienstverleners. Natuurlijk is het mogelijk dat de deelnemer bij verschillende vakgroepen is ingeschreven; men kan immers zowel een winkel hebben als een webwinkel en daarnaast ook nog werkzaam zijn als servicebedrijf. De deelnemer bepaalt zelf voor welke vakgroep hij zich wil inschrijven. Het is dus mogelijk dat de ondernemer zowel een servicebedrijf als een webwinkel heeft, maar zich alleen heeft aangesloten bij de vakgroep Servicebedrijf. Dat betekent dat hij alleen voor dat onderdeel kan worden gecertificeerd en de webwinkelklanten in voorkomende gevallen geen beroep kunnen doen op de zekerheden die ICTWaarborg biedt voor gecertificeerde deelnemers. De specificaties van de diverse vakgroepen vindt u hier.

Servicebedrijf

Mensen halen niet zomaar iemand in huis, zeker niet als het gaat om persoonlijke gegevens die op iedere computer of smartphone aanwezig zijn. Servicebedrijven aangesloten bij ICTWaarborg zijn betrouwbaar en hebben een professionele uitstraling. Onderscheidend in een dynamische markt. En gaat er iets mis bij een gecertificeerde deelnemer, dan kan de klant bij de bemiddelingsservice van ICTWaarborg terecht.

Speciaal voor servicebedrijven heeft ICTWaarborg verschillende juridische documenten ontwikkeld. Algemeen geacepteerde algemene voorwaarden, leesbaar en tweezijdig opgesteld. Aan te vullen met verschillende modules zoals no-cure-no-pay.

ICTWaarborg zoekt samen met servicebedrijven continu naar new business. Zo ontwikkelden we innovatieve projecten als ICTKeurmerk en Huisautomatisering. Daarnaast organiseert ICTWaarborg evenementen zoals "Reseller gezocht" en verschillende andere thematische deelnemersdagen.

Gezien de concurrentie is online vindbaarheid erg belangrijk. Door onze unieke portals wordt u online beter gevonden. Wanneer u uw bedrijf jaarlijks laat certificeren zorgt u er voor dat u aan de kwaliteitsnorm voldoet, hetgeen uw klanten het gevoel van zekerheid geeft.  

De contributie voor servicebedrijven bedraagt € 33,- per maand.

(Web)winkel

Schoenen laat je maken door een schoenmaker, dus waar koop je ICT-apparaten? Klanten verwachten een professioneel en betrouwbaar advies en bovendien verwachten ze een zorgeloze afhandeling. ICTWaarborg neemt zorgen weg bij de klant omdat ons logo voor kwaliteit en zekerheid staat. En mocht er toch iets niet helemaal naar wens gaan bij bij een gecertificeerde deelnemer, dan kan de klant bij de bemiddelingsservice van ICTWaarborg terecht. 

Speciaal voor (web)winkels heeft ICTWaarborg verschillende juridische documenten ontwikkeld. Algemeen geaccepteerde algemene voorwaarden, leesbaar en tweezijdig opgesteld. Bovendien worden deze voorwaarden door meer dan 1.000 bedrijven gehanteerd. Wanneer de actualiteit dat vereist worden aanpassingen kosteloos doorgevoerd zodat u altijd de beste en meest actuele voorwaarden voorhanden heeft. 

ICTWaarborg zoekt continu naar new business. Zo ontwikkelden we innovatieve projecten als ICTKeurmerk en Huisautomatisering. Daarnaast organiseert ICTWaarborg evenementen zoals "Reseller gezocht" en verschillende andere thematische deelnemersdagen.

Gezien de concurrentie is online vindbaarheid erg belangrijk. Door onze unieke portals wordt u online beter gevonden. Wanneer u uw bedrijf jaarlijks laat certificeren zorgt u er voor dat u aan de kwaliteitsnorm voldoet, hetgeen uw klanten het gevoel van zekerheid geeft.  

De contributie voor (web)winkels bedraagt € 66,- per maand.

Zakelijk dienstverlener

Onderscheidend vermogen in de zakelijke markt, dat biedt ICTWaarborg. Misschien net het verschil tussen uw offerte en die van een concurrent. ICTWaarborg ontwikkelt juridische documenten voor zakelijke dienstverleners, SLA’s, inkoopvoorwaarden en algemeen geaccepteerde algemene voorwaarden. Wanneer u zelf algemene voorwaarden heeft laten opstellen zal de (potentiële) klant ze kritisch bekijken. Wanneer u algemene voorwaarden van de brancheorganisatie hanteert zal een klant deze eerder probleemloos accepteren. Natuurlijk doet ICTWaarborg nog meer voor haar deelnemers, zoals het organiseren van diverse thematische deelnemersdagen.

Gezien de concurrentie is online vindbaarheid erg belangrijk. Door onze unieke portals wordt u online beter gevonden. Wanneer u uw bedrijf jaarlijks laat certificeren zorgt u er voor dat u aan de kwaliteitsnorm voldoet, hetgeen uw klanten het gevoel van zekerheid geeft.  

De contributie voor zakelijk dienstverleners bedraagt € 99,- per maand.

Branches

Niet ieder ICT-bedrijf is gelijk. Vandaar dat ICTWaarborg verschillende branches kent waarbij het bedrijf kan worden ingedeeld: Computer, Internet en Telecom. Afhankelijk van de activiteiten van het bedrijf kan het natuurlijk tot verschillende branches behoren, maar de keuze is aan het bedrijf zelf. Dat kan bijvoorbeeld zowel op computer- als telecomgebied actief zijn, maar toch alleen in de branche Telecom staan ingeschreven.

Hieronder de specificaties van de diverse branches:

Computer

In de branche computer werken deelnemers met een computer(web)winkel en servicebedrijven. Hier kunt u terecht voor advies, aanschaf en onderhoud. Ook kunt u hier nieuwe apparatuur aanschaffen. Bij een aantal van deze deelnemers kunt u uw computer laten keuren of Huisautomatisering producten aanschaffen omdat zij meedoen met onze innovatieve initiatieven.

Internet

In de branche internet werken deelnemers die zich bezighouden met webontwikkeling en hosting. Onze internetdienstverleners zijn de juiste internetpartner voor u, vanwege de zekerheid die klanten worden geboden.

Telecom

In de branche Telecom werken deelnemers die zich bezighouden met telecomdienstverlening. Deze telecomdienstverleners verzorgen dienstverlening op het gebied van telefonie voor zowel de particuliere als de zakelijk klanten. Van het repareren van een smartphone tot het inrichten van een Cloud of VoIP oplossing. 

7 belangrijke redenen om deelnemer te worden

  1. Onderscheid uw bedrijf met de 7 zekerheden van ICTWaarborg
  2. Specifiek voor de branche ontwikkelde juridische documenten
  3. Bemiddeling met klant en/of leverancier
  4. Certificering van uw bedrijf
  5. Toegang tot deelnemersdagen, trainingen en netwerkbijeenkomsten
  6. Kennis en innovatie
  7. (Voordeel)partners