15 jaar
Volg ons op sociale media

Jurist op locatie

Ondersteuning bij de implementatie van onze juridische documenten

Als deelnemer van ICTWaarborg profiteert u van veel voordelen. Eén van deze voordelen is het gebruik van de schat van waardevolle juridische-en personele documenten (t.w.v. € 40.000,-). Een deelnemerschap bij ICTWaarborg brengt dus met zich mee dat u alle juridische zaken goed geregeld heeft. Maar hoe implementeert u deze documenten? Hoe informeert u uw klanten over het gebruik van nieuwe documenten? Niet alleen bij het gebruik van Algemene Voorwaarden maar denk ook aan uw Verwerkersovereenkomsten en arbeidsovereenkomsten.

Onze juristen werken dagelijks met ICT-bedrijven en kennen de juridische documenten als geen ander. Met de dienst jurist op locatie bent u in slechts 3 uren op de hoogte van alle ins-en outs betreffende het implementeren van onze juridische documenten. De kosten voor deze dienst bedragen slechts € 500,-.

          

Jurist op locatie?

 Wij komen graag langs om u op weg te helpen!

 088-7730079                 

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73