15 jaar
Volg ons op sociale media

Masterclass

Alle ins- en outs over uiteenlopende onderwerpen

Als deelnemer van ICTWaarborg profiteert u van veel voordelen. Eén van deze voordelen is de mogelijkheid tot het bezoeken van onze Masterclasses. 

De Masterclasses worden gehouden in een groep van maximaal 8 personen. Tijdens de masterclass is er voldoende ruimte om uw eigen zorgen / vragen ter sprake te brengen. Onze Juristen nemen voorafgaand aan de Masterclass contact op met de aangemelde bezoekers zodat de Masterclass qua inhoud afgestemd is op de bezoekers. Een exclusieve mogelijkheid om uw kennis op verschillende onderwerpen te verrijken.

 

De Masterclasses zijn gepland buiten de file's om namelijk van 11:00 uur tot 14:00 uur. De locatie is ICTWaarborg, Tasveld 1A, 3417 XS Montfoort. De kosten om deze Masterclasses te volgen bedragen € 199,- exclusief BTW per Masterclass. Er kunnen maximaal 8 personen per Masterclass aanwezig zijn. 

Onderwerpen van de Masterclasses 2019 zijn:

    

Deelnemen aan de Masterclasses?

 Neem dan contact met ons op! 

 088-7730080                  

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73