15 jaar
Volg ons op sociale media

RI&E advies

Plan van aanpak

Iedere ondernemer wil dat zijn of haar personeel werkzaam is in een veilige omgeving. De overheid vindt veilig werken tevens zo belangrijk dat alle bedrijven verplicht zijn een RI&E uit te voeren. Met het maken van een RI&E voldoet u aan de wet, vergroot u de professionaliteit van uw organistie en waarborgt u de veiligheid voor klanten, medewerkers en uzelf!

Plan van aanpak: waar kunnen wij u mee helpen?

Vind niet het wiel opnieuw uit, maar laat u adviseren door een deskundige die er dagelijks mee te maken heeft. Wij kunnen u helpen met het opstellen van de verplichte RI&E van uw bedrijf. Onze adviseur zal samen met u de risico's van uw bedrijf in kaart brengen en neemt u mee in het proces van het invullen van de RI&E. Daarna zal hij de verbeterpunten met u bespreken en de verplichte RI&E voor u opstellen zodat u bijdraagt aan de veiligheid en gezondheid van uw werknemers en de verplichting tbv de wet. 

 

    

Afspraak maken?

 Neem dan contact met ons op! 

 088-7730079                 

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73