Training Huisautomatisering

Op 22 januari wordt er in de ochtend de training tot Huisautomatiseerder geven. Deze training is onderdeel van het label Huisautomatisering. Om hieraan mee te doen dient u aangemeld te zijn bij dit label. De bijdrage voor Huisautomatisering bedraagt € 400,- per jaar en zijn tevens een vergoeding voor de training, het promotiemateriaal en de demodag. Het volgen van de eerste training is verplicht. Daarna is de keuze aan u of u na een jaar opnieuw een trainingsdag wilt bezoeken. 

Het ochtendprogramma ziet er als volgt uit:

09.00 – 09.30 uur: Inloop Huisautomatisering

09.30 – 10.30 uur: Training Huisautomatisering

10.30 – 10.45 uur: Pauze

10.45 – 11.45 uur: Training Huisautomatisering

11.45 – 12.00 uur: Pauze

12.00 – 12.30 uur: Training Huisautomatisering

Voor degenen die meedoen aan beide labels (zowel Huisautomatisering als ICTKeurmerk) is er een lunch geregeld van 12.30 tot 13.15 uur.

Wanneer u zich aanmeldt voor een training, dan is dat definitief. Restitutie van de bijdrage is dan niet meer mogelijk. Ook bij latere afmelding wegens bijvoorbeeld ziekte is restitutie niet mogelijk.

De locatie is het Van der Valk Hotel Houten gelegen aan de Hoofdveste 25 te Houten. U kunt hier gratis parkeren. 

De trainingen voor Huisautomatisering en ICTKeurmerk zijn alleen toegankelijk voor deelnemers van ICTWaarborg. Nog geen deelnemer? Klik hier voor de mogelijkheden om deelnemer te worden of neem contact met ons op via 088-7730073.

Meer informatie vindt u in ons extranet.