Volg ons op sociale media

KPN Smartlife in Rotterdam

Logo KPN Smartlife

Over deze partner

Wat is KPN SmartLife?

KPN SmartLife maakt je leven makkelijker met diensten voor in en om het huis. Er worden steeds nieuwe diensten en producten toegevoegd. Je maakt je huis - en daarmee dus ook je leven - stapsgewijs slimmer, makkelijker en veiliger. Met de betrouwbaarheid die je gewend bent van KPN. KPN SmartLife signaleert en zorgt voor de opvolging. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding thuis. Deze hoeft niet van KPN te zijn. 

KPN SmartLife Veilig

KPN SmartLife Veilig is de eerste dienst van KPN SmartLife. Deze signaleringsoplossing beschermt je huis tegen inbraak. Bij ongewenst bezoek ontvang je direct een melding via de app. Je kunt live meekijken met de camera. Ook kun je eenvoudig lampen of andere apparaten op afstand bedienen. Verder kun je KPN SmartLife Veilig aanpassen aan je eigen wensen en woonsituatie.

Voor de signaleringsopvolging werkt KPN samen met beveiligingsbedrijf Trigion. Bij een alarmmelding in de KPN SmartLife-app krijgen maximaal 5 personen een melding via de meldkamer van Trigion. Deze buren, familie of vrienden kunnen je helpen als jij niet in de buurt van je huis bent. Je kunt er ook voor kiezen om een mobiele surveillant langs je huis te sturen.

Met SmartLife Veilig weet je wat er thuis gebeurt, waar en wanneer je wilt. Via de bijbehorende app kun je de signalering op afstand bedienen, maar ook lampen en andere apparaten. Bij ongewenst bezoek ben je direct gewaarschuwd, doordat bewegingssensoren een signaal naar de app sturen. Als je zelf niet in de gelegenheid bent om een kijkje te gaan nemen, krijgen door jou geselecteerde buren, familieleden of vrienden een signaal. Ook van een open gelaten raam krijg je direct een melding in de app. Installatie is bij het abonnement inbegrepen.

KPN SmartLife Comfort

Met KPN SmartLife Comfort heb je altijd een aangename temperatuur thuis. Kom je eerder thuis dan je dacht? Dan zet je via de slimme thermostaat de verwarming vast wat hoger. Zo is thuiskomen echt thuiskomen. En.. het maakt niet uit welke energieleverancier je hebt!

 

Terug naar partneroverzicht

Evenementen georganiseerd door ICTWaarborg

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73