Volg ons op sociale media

Netwerken en inspiratie

ICTWaarborg biedt de bij haar aangesloten bedrijven diverse services. Veel van onze dienstverlening vindt online plaats of kan eenvoudig via het web worden aangevraagd. Hiervoor loggen deelnemers en partners in op ons Extranet.

Het is bekend dat zowel consumenten als zakelijke relaties vandaag de dag steeds mondiger worden als het gaat om hun rechten. Via ons Juridisch Loket is daarom het antwoord te vinden op vragen die regelmatig terugkomen: wat moet ik doen als een klant na de garantietermijn bij me aanklopt met een apparaat dat een mankement vertoont, in welke gevallen kan ik mijn eigen leverancier aansprakelijk stellen, hoe zit het met onderwerpen als privacy en verkoop via internet? Allemaal zaken waarmee wij u op weg helpen.

Een onderwerp dat ook aan bod komt, is het onderdeel Personeelszaken. Hier treft u waardevolle informatie aan die betrekking heeft op uw personeel, contracten, personeelsadministratie, belastingen en wet- en regelgeving.

In ons kenniscentrum vindt u allerlei interessante artikelen met betrekking tot bedrijven en consumenten. Een deel van deze artikelen is vrij toegankelijk, een ander deel is alleen beschikbaar voor deelnemers van ICTWaarborg. Blader via onderstaande links naar één van de vele waardevolle artikelen.

Evenementen georganiseerd door ICTWaarborg

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73