15 jaar
Volg ons op sociale media

Seminar personeelszaken

Mag mijn werknemer een zakelijke telefoon voor privédoeleinden gebruiken? Tijdens werktijd websites als Facebook of Instagram bezoeken?

Alle werkgevers zijn door de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), wakker geschud. Bepaalde gegevens mogen niet meer gedeeld worden. In de markt is daardoor veel onrust ontstaan, want wat mag nu wel en wat mag nu niet? 

De eerste stap is het op orde maken van uw documenten. Denk hierbij aan uw arbeidsovereenkomsten met uw werknemers, uw personeelshandboek, NDA, inhuurovereenkomsten et cetera. 

Maandag 22 oktober organiseren wij een seminar over Personeelszaken, waarbij op de materie wordt ingegaan. Daarnaast ontvangen deelnemers van ICTWaarborg tijdens dit seminar alle documenten met betrekking op dit onderwerp:

Wij starten dit seminar om 13:00 uur en zullen dit omstreeks 16:00 uur afsluiten met een netwerkborrel. De locatie is Nyenrode Business Universiteit. 

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! Maximaal 1 persoon per bedrijf.

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73