15 jaar
Volg ons op sociale media

Masterclass Privacy en Uw Onderneming

ICTWaarborg introduceert Masterclasses exclusief voor haar deelnemers!

In een kleinschalige groep van maximaal 8 personen wordt u volledig op de hoogte gebracht van voor uw bedrijf van belang zijnde onderwerpen.

20 november: Masterclass Privacy en Uw Onderneming

Privacy is een hot topic. Er is veel over privacy en de nieuwe wetgeving te doen in de maatschappij. De AVG is recentelijk in werking getreden en andere nieuwe wetten staan alweer voor de deur. Zo zal de komende e-Privacy Verordening ook weer een impact hebben op uw onderneming. Al deze nieuwe privacywetgeving kan nogal wat verwarring opleveren. Want welke wet is nou van belang en wat betekent het voor uw onderneming? 

Wij constateren dat veel ondernemers nog niet (volledig) volgens de nieuwe spelregels werken en er nog veel onduidelijkheden bestaan. 

Wij gaan het makkelijker voor u maken. Tijdens een kleinschalig en persoonlijke masterclass geven wij u inzicht in wat de nieuwe wetgeving concreet voor uw bedrijf betekent. Wij bespreken hoe u de privacywetgeving juist in uw onderneming implementeert. Wij laten u zien hoe u dit op een juiste en minst tijdrovende manier kunt aanpakken. Wij bespreken graag alle vragen die u heeft op het gebied van privacy en hoe u dit in uw onderneming dient te verwerken.  

Tijdens de masterclass is er voldoende ruimte om uw eigen zorgen / vragen ter sprake te brengen. 

Programma 

Wij hebben deze Masterclass buiten de file’s om gepland voor u. Wij starten namelijk om 11:00 uur tot 14:00 uur. Tussendoor kunt u genieten van een heerlijke lunch. 

11.00 uur – 12:30 uur Masterclass
12:30 uur – 13:00 uur lunch
13:00 uur – 14:00 uur Masterclass

Locatie

ICTWaarborg
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

U kunt op onze locatie gratis parkeren. 

Het aantal plaatsen voor deze Masterclass is beperkt en daarom kan er maximaal 1 persoon per bedrijf aanwezig zijn. Tevens zal er bij meerdere inschrijven worden geloot.

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73