15 jaar
Volg ons op sociale media

Netwerk event: Curling workshop en schaatsen

Netwerk event

Als brancheorganisatie zien en horen wij veel van wat er in onze branche gebeurt. Zo zien we dat samenwerking, netwerken en kennisdeling onmisbaar zijn om succesvol te zijn. Precies hiervoor hebben wij de ICTWaarborg Netwerk Events in het leven geroepen. 

Doel van deze events is om nieuwe mensen en bedrijven uit de branche te ontmoeten, kennis met hen te delen en uw netwerk te vergroten. Deze drie elementen (samenwerking, netwerken en kennisdeling) staan centraal tijdens de kleinschalige evenementen waarbij veel ruimte is voor persoonlijk contact.

Curling workshop en schaatsen

Curling is dé wintersport die u moet proberen. Gezellig, ludiek, origineel maar ook competitief... Deze laagdrempelige sport is leuk voor iedereen! Wij starten het netwerkevent met een kennissessie, daarna komt het aan op precisie en controle en leer je de basis van Curling. Tijdens een curling-wedstrijd is de spanning vaak om te snijden. Het is verstandig om (buiten)sportschoenen mee te nemen naar de workshop. Tijdens de workshop krijg je een soort zooltjes om je schoenen, deze blijven bij een schoen met hak niet zitten. Zorg ook dat je een makkelijk zittende broek / kleding aan hebt, je zit namelijk regelmatig op je hurken. Na de workshop Curling is het tijd voor een van de alleroudste Nederlandse volkssporten, Schaatsen. 

Programma (globaal)

12.45 uur: Ontvangst in Utrecht

13:00 uur Start kennissessie 

13:30 uur Workshop curling

14:30 uur Schaatsen

15:30 uur Netwerkborrel 

16:30 uur Einde programma

De locatie is De Vechtsebanen, Mississippidreef 151 in Utrecht.

Het Evenement is gratis te bezoekers voor deelnemers van ICTWaarborg.

Voorwaarden

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73