15 jaar
Volg ons op sociale media

Masterclass Actualiteiten bespreking (VOL)

Deze Masterclass is volgeboekt. Wilt u op de reservelijst? Geef dit dan snel door via laura@ictwaarborg.nl

ICTWaarborg introduceert Masterclasses exclusief voor haar deelnemers!

In een kleinschalige groep van maximaal 8 personen wordt u volledig op de hoogte gebracht van voor uw bedrijf van belang zijnde onderwerpen.

18 december: Masterclass Actualiteiten bespreking

Tijdens deze masterclass bespreken we de actualiteiten waar u als ict-ondernemer tegenaan loopt. Wij bespreken recente ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en jurisprudentie. Onder andere zal privacywetgeving en de invloed hiervan op uw onderneming aan de orde komen, bespreken we de laatste ontwikkelingen op het gebied van contracten en algemene voorwaarden en zullen we het onderwerp aansprakelijkheid behandelen. Zit u zelf met een probleem of een kwestie? Ook dit kunnen wij bespreken. Doordat we werken in een kleine setting is het mogelijk om met collega ondernemers te sparren.  

Tijdens de masterclass is er voldoende ruimte om uw eigen zorgen / vragen ter sprake te brengen. 

Programma 

Wij hebben deze Masterclass buiten de file’s om gepland voor u. Wij starten namelijk om 11:00 uur tot 14:00 uur. Tussendoor kunt u genieten van een heerlijke lunch. 

11.00 uur – 12:30 uur Masterclass
12:30 uur – 13:00 uur lunch
13:00 uur – 14:00 uur Masterclass

Locatie

ICTWaarborg
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

U kunt op onze locatie gratis parkeren. 

Het aantal plaatsen voor deze Masterclass is beperkt en daarom kan er maximaal 1 persoon per bedrijf aanwezig zijn. Tevens zal er bij meerdere inschrijven worden geloot.

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73