15 jaar
Volg ons op sociale media

Masterclass Ondernemen&Aansprakelijkheid(VOL)

Deze Masterclass is volgeboekt. Wilt u op de reservelijst? Stuur dan een e-mail naar laura@ictwaarborg.nl

ICTWaarborg introduceert Masterclasses exclusief voor haar deelnemers!

In een kleinschalige groep van maximaal 8 personen wordt u volledig op de hoogte gebracht van voor uw bedrijf van belang zijnde onderwerpen.

4 december: Masterclass Ondernemen en Aansprakelijkheid

Ondernemen is risico’s nemen, maar ook risico’s overzien. Weet u welke risico’s u loopt en hoe u hiermee om moet gaan? En nog belangrijker, weet u hoe u de risico’s kunt beperken? Als ondernemer kunt u op diverse manieren met aansprakelijkheid worden geconfronteerd. U kunt iemand aansprakelijk willen stellen. Het kan ook zijn dat iemand u aansprakelijk stelt. De kernvraag is altijd: bent u wel of niet aansprakelijk? 

Het is als ondernemer belangrijk om te weten hoe aansprakelijkheid in de praktijk werkt. Tijdens deze masterclass krijgt u inzicht in de risico’s die u als zelfstandig ondernemer loopt op het gebied van aansprakelijkheid. U krijgt praktische handvatten en wij geven tips om aansprakelijkheid te beperken en bespreken hoe u kunt ingrijpen bij problemen. Tevens worden de verschillende rechtsvormen besproken en hoe het zit met eventuele schadeplichtigheid. 

Tijdens de masterclass is er voldoende ruimte om uw eigen zorgen / vragen ter sprake te brengen. 

Programma 

Wij hebben deze Masterclass buiten de file’s om gepland voor u. Wij starten namelijk om 11:00 uur tot 14:00 uur. Tussendoor kunt u genieten van een heerlijke lunch. 

11.00 uur – 12:30 uur Masterclass
12:30 uur – 13:00 uur lunch
13:00 uur – 14:00 uur Masterclass

Locatie

ICTWaarborg
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

U kunt op onze locatie gratis parkeren. 

Het aantal plaatsen voor deze Masterclass is beperkt en daarom kan er maximaal 1 persoon per bedrijf aanwezig zijn. Tevens zal er bij meerdere inschrijven worden geloot.

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73