15 jaar
Volg ons op sociale media

Masterclass Algemene Voorwaarden

De zogenaamde kleine lettertjes zijn belangrijk voor uw bedrijf en besparen u veel tijd. Ten eerste weten uw klanten precies waar ze aan toe zijn. Maar bovenal kunnen de Algemene Voorwaarden de risico's die u als ondernemer loopt, verkleinen. Alleen het hebben van algemene voorwaarden is niet genoeg, u moet er ook voor zorgen dat uw algemene voorwaarden van toepassing worden. In de praktijk zien wij het hier vaak mis gaan. Dit kan grote gevolgen voor uw onderneming hebben. In deze masterclass leren wij u dan ook alles over uw algemene voorwaarden en hoe u er voor zorgt dat juist uw algemene voorwaarden van toepassing worden. 

Tijdens de masterclass is er voldoende ruimte om uw eigen zorgen / vragen ter sprake te brengen. 

Programma 

Wij hebben deze Masterclass buiten de file’s om gepland voor u. Wij starten namelijk om 11:00 uur tot 14:00 uur. Tussendoor kunt u genieten van een heerlijke lunch. 

11.00 uur – 12:30 uur Masterclass
12:30 uur – 13:00 uur lunch
13:00 uur – 14:00 uur Vervolg Masterclass

Locatie

ICTWaarborg
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

U kunt op onze locatie gratis parkeren. 

Kosten

De kosten om deze Masterclass te volgen bedragen € 199,- exclusief BTW. U ontvangt bij aanmelding aan deze Masterclass de betreffende factuur.
Wij rekenen op uw komst. Restitutie bij afmelding is dan ook niet mogelijk.

Het aantal plaatsen voor deze Masterclass is beperkt, wees er dus snel bij! Bij meerdere inschrijven zal er worden geloot.

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73