15 jaar
Volg ons op sociale media

Masterclass De zekerheid van uw onderneming

Wat doet u als het voortbestaan van uw onderneming wordt bedreigd? En wat gebeurt er als u wegvalt? En wat nu als uw bedrijf onverhoopt failliet gaat? De continuïteit van uw onderneming is belangrijk. Wij constateren dat veel opdrachtgevers van u eisen dat u iets heeft geregeld omtrent de continuïteit en zekerheid over het voortbestaan van uw onderneming. Wij hebben hier een oplossing voor. Wij vertellen u er graag alles over tijdens onze masterclass

Tijdens de masterclass is er voldoende ruimte om uw eigen zorgen / vragen ter sprake te brengen. 

Programma 

Wij hebben deze Masterclass buiten de file’s om gepland voor u. Wij starten namelijk om 11:00 uur tot 14:00 uur. Tussendoor kunt u genieten van een heerlijke lunch. 

11.00 uur – 12:30 uur Masterclass
12:30 uur – 13:00 uur lunch
13:00 uur – 14:00 uur Vervolg Masterclass

Locatie

ICTWaarborg
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

U kunt op onze locatie gratis parkeren. 

Kosten

De kosten om deze Masterclass te volgen bedragen € 199,- exclusief BTW. U ontvangt bij aanmelding aan deze Masterclass de betreffende factuur.
Wij rekenen op uw komst. Restitutie bij afmelding is dan ook niet mogelijk.

Het aantal plaatsen voor deze Masterclass is beperkt, wees er dus snel bij! Bij meerdere inschrijven zal er worden geloot. Deze Masterclass heeft doorgang wanneer minimaal 4 deelnemers deel zullen nemen.

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73