15 jaar
Volg ons op sociale media

Wijn & Spijs Experience

Het kiezen van een goede wijn is een kwestie van proeven. Iedereen heeft een eigen persoonlijke smaak over een type wijn en dat maakt de wijnwereld ook zo bijzonder. U kunt het zien als een ontdekkingsreis. Tijdens elk moment wanneer u een glas wijn drinkt, zult u ervaren welk type wijn u aangenaam vind. Dit combineren met culinaire verwennerijen waarbij op zoek gegaan wordt naar de ultieme wijn-spijs-combinatie.

Programma (volgt)

Locatie (volgt)

Het Evenement is gratis te bezoekers voor deelnemers van ICTWaarborg.

Voorwaarden

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73