Vooraf aanmelden ICTVakdag: noodzakelijk!

Geplaatst op 7 april 2017 om 12:10

Over iets meer dan één maand is het zover: de ICTVakdag op maandag 8 mei met als sfeerthema Culinair. Dit jaar is het noodzakelijk om u vooraf aan te melden als bezoeker, want registratie tijdens de beurs is niet meer mogelijk. Gratis aanmelden als bezoeker doet u hier

Meld u voor woensdag 12 april aan en ontvang gratis het ICTWaarborg magazine

Bij aanmelding ontvangt u een bevestiging met uw e-ticket. Bewaar deze bevestiging goed en houd deze gereed bij de ingang van de beurs om deze te laten scannen. Dit is de nieuwe manier van registratie, waardoor registratie tijdens de beurs niet meer mogelijk is. 

Download de ICTVakdag App

Nieuw dit jaar is de ICTVakdag App. In deze app kunt u het seminarprogramma vinden en direct inschrijven voor een sessie naar keuze. Uiteraard staat hier ook een overzicht van de standhouders, het laatste nieuws en de plattegrond. De app is gratis te downloaden in de Google Play Store en in de App Store.

Wat is er nieuw tijdens de ICTVakdag?

  • Kennissessies die gehouden worden in de twee seminar-zalen.
  • Tour met gids langs de hoogtepunten van de beurs.
  • Een exclusieve training in de HP VIP Room.
  • Meetingpoint Telecom.
  • Live update berichten van de ontwikkelingen op de beurs via de app.
  • De laatste ontwikkelingen op de ICT-markt. 
  • Culinair netwerken met uw vakgenoten.
  • Afsluitende netwerkborrel bij de dean bar van dean one. 

Wilt u dit ook niet missen? Meld u dan hier gratis aan als bezoeker van ICTVakdag!

Meer nieuws, april 2017