Tijd voor iets nieuws: ICT2018

Geplaatst op 25 oktober 2017 om 15:25

Een dag waarop bezoekers én exposanten geïnformeerd worden over ontwikkelingen en innovaties, maar er ook wordt stilgestaan bij veranderende wetgeving en bedrijfsmatige wijzigingen om ook in de toekomst sterk in de markt te staan. Met deze wensen is ICT2018 ontstaan; bezoekers worden geïnspireerd op de beursvloer, kunnen hun netwerk verstevigen en bezoeken het congres en de kennissessies. ICT2018: where IT all comes together.

Een nieuw concept vraagt om een nieuwe, hypermoderne locatie. Wij zijn trots te kunnen vertellen dat ICT2018 plaatsvindt in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Deze splinternieuwe locatie is voorzien van alle gemakken, comfort en technische snufjes, waarmee we van ICT2018 een topevent maken. En niet onbelangrijk; makkelijk bereikbaar én gratis parkeren.

Bent u al nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op www.ict2018.nl en ontdek wat ICT2018 allemaal te bieden heeft! 

Noteer het in uw agenda; 20 april 2018 – ICT2018 where IT all comes together.

Meer nieuws, oktober 2017