Volg ons op sociale media

Over ICTWaarborg

ICTWaarborg is sinds 2004 dé brancheorganisatie voor bedrijven die ICT-producten en ICT-diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Dit kan zowel in een fysieke showroom, online als op locatie. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van de bij haar aangesloten bedrijven. Ruim 1.300 deelnemers, zowel groot als klein, zijn bij ICTWaarborg aangesloten om samen sterker in de markt te staan.

Voor wie is ICTWaarborg bedoeld?

ICTWaarborg is het aanspreekpunt voor de aangesloten bedrijven (in sommige gevallen ook voor niet-aangeslotenen), voor hun opdrachtgevers (particulier en zakelijk) en voor de toeleveranciers van bedrijven, die actief zijn in de verkoop en levering van ICT-producten en -diensten.

ICTWaarborg wil een sterk bindende factor zijn voor de bij haar aangesloten bedrijven en hen actief informeren op een breed gebied. Daarbij wil ICTWaarborg niet opleggen 'wat te doen': de eigenheid en verantwoordelijkheid van de ondernemer staan voorop! Klanten (consumenten, bedrijven, instellingen), toeleveranciers en instellingen (overheidsorganisaties, onderzoeks- en onderwijsinstellingen) kunnen bij ICTWaarborg terecht voor informatie en - afhankelijk van de situatie - ondersteuning.

Professionele belangenbehartiger

Ondernemers die aangesloten zijn bij ICTWaarborg weten zich gesteund door een professionele belangenbehartiger. Aangesloten bedrijven kunnen bij ICTWaarborg terecht voor specifieke informatie, een deskundig advies en producten en diensten die de bedrijfsvoering ondersteunen.

Deelnemers van ICTWaarborg hebben unieke troeven in handen om zich te onderscheiden van de concurrentie:

Aanmelden bij ICTWaarborg kan hier, eerst nog even lezen wat onze deelnemers over ons zeggen kan hier.

Evenementen georganiseerd door ICTWaarborg

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73