15 jaar
Volg ons op sociale media

Masterclass Algemene Voorwaarden (VOL)

 

Deze Masterclass is volgeboekt. Wilt u op de reservelijst? Stuur dan een e-mail naar laura@ictwaarborg.nl

 

ICTWaarborg introduceert Masterclasses exclusief voor haar deelnemers!

In een kleinschalige groep van maximaal 8 personen wordt u volledig op de hoogte gebracht van voor uw bedrijf van belang zijnde onderwerpen.

9 oktober: Masterclass Algemene Voorwaarden

De zogenaamde kleine lettertjes zijn belangrijk voor uw bedrijf en besparen u veel tijd. Ten eerste weten uw klanten precies waar ze aan toe zijn. Maar bovenal kunnen de Algemene Voorwaarden de risico's die u als ondernemer loopt, verkleinen. 

Weet u wat er in uw Algemene Voorwaarden staat? En weet u hoe u er voor zorgt dat uw Algemene Voorwaarden van toepassing worden en niet die van uw contractspartij? Hoe gebruikt u ze in uw voordeel?

Wij merken in de praktijk dat veel ondernemingen de kansen die een juist gebruik van de Algemene Voorwaarden bieden, onbenut laten. Tijdens deze masterclass leren wij u alle ins en outs van uw Algemene Voorwaarden. U gaat naar huis wetende hoe u uw Algemene Voorwaarden juist toepast en optimaal gebruikt.

Tijdens de masterclass is er voldoende ruimte om uw eigen zorgen / vragen ter sprake te brengen. 

Programma 

Wij hebben deze Masterclass buiten de file’s om gepland voor u. Wij starten namelijk om 11:00 uur tot 14:00 uur. Tussendoor kunt u genieten van een heerlijke lunch. 

11.00 uur – 12:30 uur Masterclass
12:30 uur – 13:00 uur lunch
13:00 uur – 14:00 uur Masterclass

Locatie

ICTWaarborg
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

U kunt op onze locatie gratis parkeren. 

Het aantal plaatsen voor deze Masterclass is beperkt en daarom kan er maximaal 1 persoon per bedrijf aanwezig zijn. Tevens zal er bij meerdere inschrijven worden geloot.

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73