15 jaar
Volg ons op sociale media

Kennissessie NEN

NEN is het Nederlandse Normalisatie Netwerk. De rol van NEN is om de ontwikkeling en de toepassing van normen te faciliteren. Deze normen zijn geen wetten maar formele afspraken. Een voorbeeld hiervan zijn de normen die helpen bij de implementatie van de AVG.

ICTWaarborg behartigt de belangen van vele partijen in de ICT-branche, waar ook de AVG een grote rol speelt. ICTWaarborg en NEN starten een samenwerking om elkaar te versterken op het gebied van informatiebeveiliging.

Wilt u meer weten over hoe normen kunnen helpen bij de implementatie van de AVG? Kom dan naar het seminar die NEN speciaal voor de deelnemers van ICTWaarborg organiseert. Dit seminar wordt op 4 juni georganiseerd en vindt plaats bij NEN. Tijdens dit seminar zal Theo de Breed (NEN docent ISO 27001: informatiebeveiliging) u meenemen in dit onderwerp. 

Theo de Breed - NEN docent ISO 27001 - informatiebeveiliging
Theo de Breed is algemeen directeur van Risk Knowledge. Hij heeft een zeer brede ervaring als IT-auditor (draagt zorg voor de communicatie, het plannen en de kwaliteit van de uitvoering van de IT-audit werkzaamheden bij cliënten in de Gezondheidszorg). De heer De Breed is nauw betrokken bij de controle van een aantal grote instellingen, in de Care en in de Cure, waaronder academische en algemene ziekenhuizen. Behalve als IT-auditor heeft hij jarenlange ervaring als leidinggevende van een ICT-afdeling binnen een gezondheidszorg-instelling. Als lid van de kennisgroep ICT in de Zorg is hij verbonden aan de NOREA, de beroepsorganisatie van IT-auditors.

Programma 

Om 12:00 uur start de inloop met een broodje. Omstreeks 15:15 uur zullen wij dit seminar afsluiten met een borrel. 

Adresgegevens

NEN
Vlinderweg 6
2623 AX Delft

Aanmelden

Deelnemers van ICTWaarborg kunnen zich kosteloos aanmelden voor deze kennissessie (maximaal 1 persoon per bedrijf). Bij now show zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten in rekening te brengen.

De kosten voor niet-deelnemers van ICTWaarborg bedragen € 100,- per bezoeker. Mocht je na afloop, of in de maand juni besluiten deelnemer te worden, dan ontvang je dit bedrag retour. 

Aanmelding voor dit seminar is definitief. Restitutie is dan ook niet mogelijk. 

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73