15 jaar
Volg ons op sociale media

ICTRally

Zet jij de winnende koers uit?

Het is donderdag 19 september als ’s morgens de bestuurders en navigators zich verzamelen in de briefingruimte. De gegevens en spullen worden verzameld. Ga je snel rijden of ga je plannen? Na de nodige voorbereiding stap je samen met je navigator in de auto… je start je motor. Gebruik je verborgen talenten en laat jouw creativiteit de vrije loop om per equipe met een unieke verschijning, of met je eigen bedrijfsauto de Rally te rijden. Onderweg zie je de mooiste dingen, verzamel je informatie en doe je supergave opdrachten. Tuurlijk wil je winnen maar je neemt ook de ruimte om onderweg te genieten! Rijd jij de rally als beste? Pak jij die dikke bokaal?

Leer meer informatie over de ICTRally op de website www.ictrally.nl

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73