15 jaar
Volg ons op sociale media

Masterclass De zekerheid van uw onderneming

Welke zekerheid biedt uw onderneming? Als uw klanten vragen wat er met hun gegevens gebeurt wanneer u onverhoopt wegvalt of er zich een calamiteit voordoet, weet u dan het antwoord? ICTWaarborg heeft het antwoord en leert u er alles over tijdens deze Masterclass. Tijdens de masterclass is er voldoende ruimte om uw eigen zorgen / vragen ter sprake te brengen. 

Onderwerpen die aan bod komen: 

Voor wie is deze masterclass?

Voor alle ondernemers die risico's willen beperken en goed voorbereid willen zijn op deze risico's als ze zich toch voordoen. 

Hoe lang duurt de masterclass? 

De Masterclass duurt van 11.00 - 14.00 uur. Hiermee hopen we de files te voorkomen voor onze deelnemers. 

Programma 

11.00 uur – 12:30 uur Masterclass
12:30 uur – 13:00 uur lunch
13:00 uur – 14:00 uur Vervolg Masterclass

Locatie

ICTWaarborg
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

U kunt op onze locatie gratis parkeren. 

Wat zijn de kosten? 

De kosten om deze Masterclass te volgen bedragen € 199,- exclusief BTW. U ontvangt bij aanmelding aan deze Masterclass de betreffende factuur. Let op: masterclasses van ICTWaarborg zijn enkel toegankelijk voor deelnemers van ICTWaarborg. 

Wij rekenen op uw komst. Restitutie bij afmelding is dan ook niet mogelijk.

Het aantal plaatsen voor deze Masterclass is beperkt, wees er dus snel bij! Bij meerdere inschrijven zal er worden geloot. Deze Masterclass heeft doorgang wanneer minimaal 4 deelnemers deel zullen nemen.

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73