15 jaar
Volg ons op sociale media

Informatiesessie Algemene Voorwaarden

Als brancheorganisatie zien wij het als onze plicht om bedrijven op gedateerde voorwaarden te wijzen. Gedurende de jaren veranderen er zaken in jouw bedrijf en breid je misschien uit met producten en diensten. Ook zijn er wetswijzigingen. Het is daarom aan te raden om jouw algemene voorwaarden regelmatig te updaten. Doe je dat niet? Dan kun je een groot risico lopen.

Informatiesessie Algemene voorwaarden

Tijdens de informatiesessie zullen wij alle ins- en out’s van onze juridische documenten en in het bijzonder de Algemene voorwaarden delen. Wat is het belang van goede algemene voorwaarden, wat kan ik regelen in mijn algemene voorwaarden en wat moet ik doen als er een wetswijziging in werking treedt. 

Bezoek gratis de informatiesessie

Onze juristen geven jou als niet-deelnemer van ICTWaarborg graag meer informatie over het belang van up-to-date algemene voorwaarden, omdat wij het als onze plicht zien de gehele branche te ondersteunen.

Programma 10 oktober

13:00 - 13:30 uur ontvangst
13:30 - 14:30 uur informatiesessie
14:30 - 15:00 uur netwerkpauze
15:00 - 16:00 uur informatiesessie
16:00 - 17:00 uur netwerkborrel

Locatie

ICTWaarborg
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

U kunt op onze locatie gratis parkeren. 

De informatiesessie is enkel toegankelijk voor niet-deelnemers van ICTWaarborg. Maximaal 1 persoon per bedrijf. Ben je deelnemer, dan verwijs ik je graag door naar de sessie op 17 oktober.

Bij aanmelding rekenen wij op jouw aanwezigheid. Annulering van jouw deelname is mogelijk tot 2 dagen voorafgaand aan de informatiesessie. Bij no-show zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten (€ 200,00) in rekening te brengen.

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73