15 jaar
Volg ons op sociale media

Informatiesessie Algemene Voorwaarden

Als brancheorganisatie zien wij het als onze plicht om bedrijven op gedateerde voorwaarden te wijzen. Gedurende de jaren veranderen er zaken in jouw bedrijf en breid je misschien uit met producten en diensten. Ook zijn er wetswijzigingen. Het is daarom aan te raden om jouw algemene voorwaarden regelmatig te updaten. Doe je dat niet? Dan kun je een groot risico lopen.

Informatiesessie Algemene voorwaarden

Tijdens de informatiesessie zullen wij alle ins- en out’s van onze juridische documenten en in het bijzonder de Algemene voorwaarden delen. Wat is het belang van goede algemene voorwaarden, wat kan ik regelen in mijn algemene voorwaarden en wat moet ik doen als er een wetswijziging in werking treedt. 

Bezoek gratis de informatiesessie

Onze juristen geven jou als niet-deelnemer van ICTWaarborg graag meer informatie over het belang van up-to-date algemene voorwaarden, omdat wij het als onze plicht zien de gehele branche te ondersteunen.

Programma 10 oktober

13:00 uur ontvangst
13:00 - 14:30 uur informatiesessie
15:00 uur einde

Locatie

ICTWaarborg
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

U kunt op onze locatie gratis parkeren. 

Kosteloos aanmelden voor dit seminar >> 

Lukt het aanmelden niet? Stuur dan een e-mail naar laura@ictwaarborg.nl

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73