15 jaar
Volg ons op sociale media

Eendaagse cursus internetdienstverlener

Steeds meer servicebedrijven houden zich naast ict-dienstverlening bezig met internetdienstverlening. Loopt u ook rond met plannen om internetdienstverlener te worden of bent u onlangs gestart als internetdienstverlener?

Dan biedt ICTWaarborg u een mooie kans om u hierin te laten trainen en te laten inspireren. 

Start met de uitbreiding van uw diensten en volg de eendaagse cursus internetdienstverleners voor beginners. Deze cursus is geschikt voor elke zelfstandig ondernemer in de ICT-branche. Heeft u nog geen kennis van het bouwen van een website en wilt u op een eenvoudige manier uw business uitbreiden? Meld u dan aan!

Na deze cursus:

- Heeft u voldoende basiskennis om een website op te zetten

- Heeft u voldoende basiskennis over zoekmachines en het managen van bezoekers van een website

- Kunt u een nieuwe dienstverlening toevoegen aan uw portofolio  

Programma

De cursus start omstreeks 10:00 uur en zal omstreeks 16:00 uur aflopen. *

Locatie

ICTWaarborg
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

U kunt op onze locatie gratis parkeren. 

Kosten

De kosten voor deze eendaagse cursus zijn slechts € 25,-. U ontvangt bij aanmelding aan de cursus een factuur welke u voorafgaand aan de cursus dient te voldoen. Wij rekenen op uw komst. Restitutie bij afmelding is dan ook niet mogelijk.

*Bij minder dan 10 aanmeldingen gaat deze cursus helaas niet door.

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73