15 jaar
Volg ons op sociale media

Juridisch seminar deelnemers ICTWaarborg

Het Juridisch Jaarcongres van ICTWaarborg is het evenement waarbij u volledig op de hoogte wordt gebracht van alle juridische ontwikkelingen op uw vakgebied.

Wij kijken met u terug op het afgelopen jaar en bespreken wat er allemaal is veranderd. Welke impact heeft veranderende wetgeving op uw bedrijf gehad en hoe kunt u hier het beste mee om gaan? Wij bespreken met u waar u zoal rekening mee dient te houden en geven u tips om geheel juridisch zonder risico te ondernemen. 

Daarnaast blikken wij alvast vooruit op het komende jaar en bespreken wat u te wachten staat. Wij signaleren nieuwe ontwikkelingen en delen met u waar u zich op moet voorbereiden.

Wilt u volledig op de hoogte zijn van alle juridische ins- en outs rondom uw onderneming? Schrijf u dan nu gratis in voor het Juridisch Jaarcongres!

Wij starten om 13:00 uur en zullen omstreeks 16:00 uur afsluiten met een netwerkborrel. 

Locatie

ICTWaarborg
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

U kunt op onze locatie gratis parkeren. 

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! Maximaal 1 persoon per bedrijf.

Dit evenement is enkel toegankelijk voor deelnemers van ICTWaarborg. Bent u nog geen deelnemer? Dan verwelkomen wij u graag op 21 november >>

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73