15 jaar
Volg ons op sociale media

Netwerk Event - Grand prix escape room

ICTWaarborg Netwerk Events

Als brancheorganisatie zien en horen wij veel van wat er in onze branche gebeurt. Zo zien we dat samenwerking, netwerken en kennisdeling onmisbaar zijn om succesvol te zijn. Precies hiervoor hebben wij de ICTWaarborg Netwerk Events in het leven geroepen. 

Doel van deze events is om nieuwe mensen en bedrijven uit de branche te ontmoeten, kennis met hen te delen en uw netwerk te vergroten. Deze drie elementen (samenwerking, netwerken en kennisdeling) staan centraal tijdens de kleinschalige evenementen waarbij veel ruimte is voor persoonlijk contact.

The Grand Prix Escape Room en nog twee avonturen...

Ga op avontuur en versterk het formule 1 team van Stick Speiker, bied hulp op de vissersboot van Jacob van Dijk of ontdek de waarheid over het verborgen goud in de eeuwenoude mijn…

60 minuten... de klok tikt.... het spel is begonnen!
Na de instructie gaan jullie de kamer binnen en wordt de deur gesloten. De klok begint te lopen, het spel is begonnen. Maar let op… de spanning stijgt wanneer blijkt dat jullie avontuur doorspekt is met puzzels, raadsels en verborgen aanwijzingen! Zijn jullie in staat om de codes te kraken en de missie te volbrengen door te ontsnappen voordat de tijd om is? Samenwerken is het motto! Moet er logisch nagedacht worden of juist out-of-the-box? Hoe is het gesteld met jullie vindingrijkheid? Ga om met de spanning, voel de adrenaline, deel de euforie…

Het programma

Tijdens de activiteit mag geen alcohol geschonken worden. 

Locatie

Escape Room Zandvoort
Burgemeester Engelbertsstraat 96
Zandvoort

Voorwaarden

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73