15 jaar
Volg ons op sociale media

Masterclass AVG in de praktijk

Het stof van de AVG is inmiddels enigszins neergedaald. Het nieuwe is er wel een beetje vanaf. Toch ontstaan er juist nu vragen over hoe bepaalde AVG kwesties nu exact in de praktijk werken. In nieuwe wetgeving zijn altijd open normen die verder door de rechtspraak en toezichthoudende instanties verder ingekleurd worden. Er zijn de nodige ontwikkelingen die voor u als ICT-ondernemer van belang zijn. Bent u volledig AVG proof? Wij gaan u volledig bijpraten over de AVG en hoe deze sinds 25 mei 2018 feitelijk heeft uitgepakt. U hoort de actuele stand van zaken met betrekking tot boetes en overtredingen en wij verduidelijken de toepassing van de regels in de praktijk. Tijdens de masterclass is er voldoende ruimte om uw eigen zorgen / vragen ter sprake te brengen. 

Programma 

Wij hebben deze Masterclass buiten de file’s om gepland voor u. Wij starten namelijk om 11:00 uur tot 14:00 uur. Tussendoor kunt u genieten van een heerlijke lunch. 

11.00 uur – 12:30 uur Masterclass
12:30 uur – 13:00 uur lunch
13:00 uur – 14:00 uur Vervolg Masterclass

Locatie

ICTWaarborg
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

U kunt op onze locatie gratis parkeren. 

Kosten

De Masterclasses van ICTWaarborg zijn enkel toegankelijk voor deelnemers van ICTWaarborg. De kosten om deze Masterclass te volgen bedragen € 199,- exclusief BTW. U ontvangt bij aanmelding aan deze Masterclass de betreffende factuur. Wij rekenen op uw komst. Restitutie bij afmelding is dan ook niet mogelijk.

Het aantal plaatsen voor deze Masterclass is beperkt, wees er dus snel bij! Bij meerdere inschrijven zal er worden geloot. Deze Masterclass heeft doorgang wanneer minimaal 4 deelnemers deel zullen nemen.

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73