15 jaar
Volg ons op sociale media

Ontbijten met Marloes - deelnemers ICTWaarborg

Een heerlijk ontbijt en direct antwoord op uw juridische vragen? Het kan tijdens Ontbijten met Marloes. Juriste Marloes staat tijdens het ontbijt klaar om u te helpen met juridsche vraagstukken en vertelt over de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om met collega's uit de branche te netwerken. 

Tijden

We starten deze donderdag om 08.00 uur en rond 09.30 uur sluiten we het ontbijt af. 

Locatie

Het ontbijt vindt plaats op het kantoor van ICTWaarborg. Tasveld 1A, 3417 XS Montfoort. 

Aanmelden

Deelname aan het ontbijt is kosteloos. Schrijf u online in via onderstaand formulier. 

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73