15 jaar
Volg ons op sociale media

Training Continuïteitsregeling

De Continuïteitsregeling biedt ICT-bedrijven nieuwe kansen. Hebben uw klanten u al benaderd met de vraag wat er gebeurt wanneer uw dienstverlening onverhoopt weg zou vallen?

Dan heeft u nu een antwoord op hun vraag! Namelijk de Continuïteitsregeling. Is deze vraag nog niet door uw klant gesteld? Dan is dit een mogelijkheid om dit proactief aan te bieden. Toon uw betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid en maak goede afspraken met uw partners en toeleveranciers middels een Continuïteitsregeling. Onze dienst Uw Continuïteitsregeling ondersteunt en faciliteert u hierbij. 

 

De training

Tijdens deze training krijgt u allerlei tips en wordt u op de hoogte gebracht wat u moet doen om de Continuïteitsregeling onder de aandacht bij uw huidige en (nieuwe) klanten te brengen. Daarnaast ontvangt u alle kennis en de  juridische documenten die u nodig heeft om aan de slag te gaan.

Aanmelden

Aanmelden voor de Continuïteitsregeling kan door het invullen van het contactformulier >> hier (exclusief voor deelnemers van ICTWaarborg). 
Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en zien wij u graag op de training!

Meer informatie?

Neem contact met ons via 088-7730073 of via info@ictwaarborg.nl. 

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73