15 jaar
Volg ons op sociale media

Netwerk Event - Expeditie down under

ICTWaarborg Netwerk Events

Als brancheorganisatie zien en horen wij veel van wat er in onze branche gebeurt. Zo zien we dat samenwerking, netwerken en kennisdeling onmisbaar zijn om succesvol te zijn. Precies hiervoor hebben wij de ICTWaarborg Netwerk Events in het leven geroepen. 

Doel van deze events is om nieuwe mensen en bedrijven uit de branche te ontmoeten, kennis met hen te delen en uw netwerk te vergroten. Deze drie elementen (samenwerking, netwerken en kennisdeling) staan centraal tijdens de kleinschalige evenementen waarbij veel ruimte is voor persoonlijk contact.

Klaar voor de start....

Een adembenemende expeditie waarbij jullie gaan strijden om de titel. Welk team beschikt over de meest diverse kwaliteiten, en heeft als als beste alle opdrachten voltooid?

Jullie doen natuurlijk mee om te winnen! Om dat voor elkaar te krijgen, moet jouw team als eerste alle opdrachten voltooien. Test je overlevingsskills tijdens diverse activiteiten. 

Kledingadvies

Sportieve vrijetijdskleding en (stevige) schoenen wordt aanbevolen.

Het programma

13:30 uur: ontvangst
14:00 uur: Start Expedtie Down Under
16:00 uur: Netwerkborrel
17:00 uur: Einde

Locatie

Down under
Ravensewetering 1
Nieuwegein

Voorwaarden

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73