15 jaar
Volg ons op sociale media

Eshgro Cloud Services Business in Boxmeer

Logo Eshgro Cloud Services Business

Over deze partner

Op het gebied van informatietechnologie is de cloud één van de grote drijvende krachten achter veel veranderingen. Informatietechnologie gaat niet langer primair over efficiency. Met de komst van de cloud is de zogenaamde digitale transformatie ingezet. Informatietechnologie is nu een wezenlijk onderdeel aan het worden van elke dienst of product. Van online werken tot online winkelen, van slimme thermostaat tot zelfsturende auto’s, de cloud maakt het mogelijk.

Deze digitalisering van diensten en producten heeft consequenties voor zowel producenten als gebruikers. Toepassingen genereren namelijk informatie over hun gebruikers en de manier waarop ermee wordt gewerkt. Of het nu gaat om een digitale werkplek, een financiële- of productietoepassing in de cloud, een magazijnrobot of een online verzekeringspolis, het levert een schat aan gegevens op. Met de juiste informatie kunnen de makers hun digitale producten en diensten continu verbeteren. Daar staat tegenover dat gebruikers met de juiste informatie meer gemak ervaren en productiever zijn. Deze grote hoeveelheid gegevens bevat echter ook persoonlijke en vertrouwelijke informatie. Als verwerker moet je hier verantwoord en veilig mee omgaan.

Eshgro is een Cloud Service Provider die organisaties begeleidt in hun digitale transformatie naar onder andere een moderne digitale werkplek. Onze dienstverlening draait niet om technologie, maar om het creëren van waarde. Hierbij stellen wij veiligheid, flexibiliteit en transparantie voorop en zien we IT als een middel om groei te realiseren. Wij geloven dat een organisatie meer nodig heeft dan een moderne werkplek of cloudtoepassing om zich te kunnen blijven ontwikkelen en onderscheiden met digitale transformatie. Om maximaal rendement te behalen, hebben organisaties een oplossing nodig die is toegespitst op hun rol, hun organisatie en hun branche.

Organisaties die het beste kunnen inspelen op de steeds sneller veranderende marktomstandigheden zijn de winnaars van morgen. Dat is onze overtuiging. Om te kunnen ontwikkelen en misschien zelfs wel te kunnen voortbestaan, moeten organisaties daarom over drie belangrijke competenties beschikken:

  1. Snel kunnen implementeren van nieuwe toepassingen voor medewerkers en klanten;
  2. Inzicht verkrijgen in het gebruik van toepassingen door complexe informatie eenvoudig en meetbaar te maken, zodat je kunt bijsturen en verbeteren;
  3. Aantoonbaar veilig weten om te gaan met persoonlijke en vertrouwelijke gegevens van je medewerkers en klanten.

 

Met slimme software kan meer resultaat behaald worden. Daarom bouwt Eshgro oplossingen die organisaties meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger laten (samen)werken in de cloud. Dat biedt de volgende voordelen:

  • Eenvoudige identificatie en authenticatie inclusief single sign-on, specifiek voor jouw organisatie en jouw toepassingen;
  • Complexe kosten op het gebied van infrastructuur, licenties, gebruik, support en beheer worden automatisch verzameld en vertaald naar begrijpelijke en functionele bouwblokken;
  • De mogelijkheid om de digitale producten van jouw organisatie te ontsluiten, beheren en verkopen;
  • Rapportages die je inzicht geven in de kosten of het rendement van je IT per medewerker, toepassing, productie-eenheid of transactie.
  • Zekerheid over veiligheid en compliance specifiek voor jouw organisatie, dankzij continue monitoring, certificeringen en toetsingen door onafhankelijke auditors.

 

De Eshgro CSB-Suite bevat een Cloud Configurator met een catalogus van ruim 800 business applicaties. Door de 7 stappen in onze configurator te doorlopen, kunnen organisaties hun eisen en wensen van hun specifieke business kenbaar maken en krijgen ze direct inzicht in de voordelen en maandelijkse kosten per gebruiker. Andere voordelen van de Eshgro CSB-Suite zijn: eenvoudig functioneel beheer van de gebruikers, automatisch veilig aanmelden bij alle applicaties tegelijk, inzicht in de adoptie van nieuwe toepassingen en inzicht in kosten en trends per gebruiker, team en applicatie.

Terug naar partneroverzicht

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73