15 jaar
Volg ons op sociale media

ICTRecht in Amsterdam

Logo ICTRecht

Over deze partner

Juridisch adviesbureau ICTRecht levert deskundig en praktisch juridisch advies over ICT-zaken tegen een gunstig tarief. Deelnemers van ICTWaarborg krijgen 10% korting op advies.

ICT, internet en telecommunicatie zijn technisch complexe gebieden waar de wet vaak achter de snel veranderende feiten aanloopt. Juridisch advies op dit gebied is dan ook geen eenvoudige zaak. Veel ondernemers zijn op zoek naar snel, deskundig en concreet advies. Geen zes pagina’s juridisch jargon met de typische juristenconclusie “dat hangt ervan af”, maar een duidelijke e-mail met advies waarmee men aan de slag kan. En dat is precies wat ICTRecht doet: advies in begrijpelijke taal.

Een bezoek aan de website van ICTRecht is zeker de moeite waard. Uiteraard vindt u hier allerlei informatie over de juridische kant van ICT-zaken. Op de website van ons documentgeneratieplatform kunt u met 20% korting zélf juridische documenten opstellen. Gebruik dan code ICTW20. Stel bijvoorbeeld met de NDA-generator in enkele minuten een geheimhoudingsovereenkomst of non-disclosure agreement (NDA) op.

Wilt u gebruik maken van de adviesdiensten van ICTRecht, dan kunt u de 10% ledenkorting krijgen door bij uw offerteverzoek te vermelden dat u lid bent van ICTWaarborg.

Terug naar partneroverzicht

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73