15 jaar
Volg ons op sociale media

Sandler Training in IJsselstein

Logo Sandler Training

Over deze partner

Over Sandler

Sandler verzorgt training en advies aan zowel beursgenoteerde bedrijven als aan kleine en middelgrote ondernemingen:

  • Sales- en sales management-training
  • Management- en leiderschapstraining voor ondernemers en directeuren
  • Training in onderhandelen
  • Klantenservice-training
  • Coaching en mentoring
  • Cultuuranalyse en -verandering bij bedrijven

HOE WE WERKEN Sandler Training combineert een innovatief, niet-traditioneel verkoopsysteem met 'Reinforcement Training' – herhaaldelijk trainen, oefenen en evalueren over langere tijd – om een blijvende verbetering in resultaten te krijgen. Dit in tegenstelling tot éénmalige seminars die met een paar simpele trucs snelle resultaten beloven. Ondersteunend materiaal van hoge kwaliteit, toegang tot doorlopende trainings- en intervisie-sessies, altijd toegankelijke ondersteuning via Sandler Online en sterke nadruk op het nakomen van commitments (van ons èn onze cursisten!) vormen samen de Sandler trainings-ervaring. Sandler training zorgt eerst voor de basis-vaardigheden die nodig zijn voor snelle verbetering en bouwt dan daarop verder met Reinforcement training om onze klanten in staat te stellen waar nodig hun overtuigingen aan te passen en consequent te doen wat nodig is om langdurig, hoogwaardig succes te bereiken.

HET SANDLER VERSCHIL
De kracht van Reinforcement training onderscheidt Sandler van elke ander. Wij zijn er van overtuigd dat als je ècht wil veranderen en je resultaten blijvend wil verbeteren, je niet genoeg hebt aan een seminar. Er bestaat geen  'quick fix'. Verkoop en leiderschap bestaat uit een complex aan vaardigheden, gedrag en overtuigingen. Diepgaande verandering hierin vereist dan ook begrip en kennis van al deze elementen. Blijvend resultaat komt dus ook pas door actief deel te nemen aan continue training en door strategische business development programma's. Sandler Training helpt verkopers en managers door continue ondersteuning en veelvuldige trainingssessies hun persoonlijke en bedrijfsmatige doelen te halen. Onderwerpen variëren van recruitment tot performance evaluatie, van het opzetten van strategische verkoopplannen tot het motiveren van personeel om deze uit te voeren, van relevante kennis van informatie-technologie tot het inzetten van deze  tools om de business van je klanten te ondersteunen.

DE GESCHIEDENIS VAN SANDLER
David H. Sandler ontwikkelde de Sandler-methodiek (het 'Sandler Selling System®') aan het eind van de jaren zestig van de vorige eeuw. Hij bedacht tegelijk het concept 'Reinforcement Training' om zijn innovatieve en zeer niet-traditionele systeem kracht bij te zetten. Bouwend op die fundering ontwikkelde hij een reeks verkooptrainingsprogramma's voor voor middelgrote, kleine èn beursgenoteerde bedrijven, programma's die zich inmiddels ruimschoots bewezen hebben. Zo ontstond het 'Sandler Sales Institute®'. In 2008 hebben we onze naam veranderd in Sandler Training. Dit om beter te passen bij ons groeiende aanbod aan training, waar nu – naast verkooptraining –  ook management, leiderschap, onderhandelen, klantenservice en coaching en mentoring onder valt. We zijn uitgegroeid tot een wereldomvattende organisatie met meer dan 200 kantoren over de hele wereld en bieden training gaan in 27 verschillende talen.

De volgende locaties van Sandler zijn aangesloten bij ICTWaarborg;

Sandler Regio Amsterdam: www.amsterdam.sandler.com
Sandler Midden Nederland: www.utrecht.sandler.com
Sandler Zuid Nederland: www.nederland1.sandler.com

Terug naar partneroverzicht

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73