15 jaar
Volg ons op sociale media

Stichting Certificering MKB in Ede

Logo Stichting Certificering MKB

Over deze partner

Voor en door het MKB:

  • opgericht in juli 2015 door John Vis en Jan Stam
  • doelstelling: zoveel mogelijk kleinere organisaties in staat te stellen om een ISO 9001 certificaat te behalen.
  • veel belangstelling om te certificeren, maar veel kleine organisaties zien op tegen de kosten en inspanningen
  • oplossing: een organisatie (stichting) opzetten waar bedrijven een contract mee aangaan en met een gezamenlijk kwaliteitsmanagentsysteem werken

De stichting bouwt, beheert en vernieuwt een gezamenlijk kwaliteitsmanagementsysteem per branche. De invoering, onderhoud en interne audits hiervoor worden door Quality Vision uitgevoerd.

Dit kwaliteitsmanagementsysteem wordt via een cloudoplossing aan alle deelnemende bedrijven ter beschikking gesteld. De bedrijven kunnen in hun eigen omgeving werken met het kwaliteitsmanagementsysteem en de benodigde documenten synchroniseren.

De stichting kan op eenvoudige wijze interne audits uitvoeren, omdat in de cloud vrijwel alle kwaliteitsregistraties staan. In eerste instantie richt de stichting zich op het certificeren volgens de ISO 9001 norm, maar in de toekomst kan als toegevoegde waarde de samenwerking tussen de aangesloten bedrijven ontstaan.

Verder is het mogelijk om via onze partner een ISO 27001 traject te starten. Voor meer info hierover kunt u contact met ons opnemen.

Terug naar partneroverzicht

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73