15 jaar
Volg ons op sociale media

TERRA Computers B.V. in Den Bosch

Logo TERRA Computers B.V.

Over deze partner

TERRA Computers B.V./WORTMANN AG heeft een jaaromzet van circa 1 miljard euro en is daarmee een van de succesvolste, onafhankelijke Duitse IT ondernemingen. Als producent en distributeur voorziet WORTMANN AG, met meer dan 550 medewerkers, ongeveer 10.000 vakhandelaren en systeemhuizen in heel Europa. Het eigen merk TERRA, met zijn PC’s, notebooks, servers, storage, thin clients en LCD’s wordt in Duitsland geassembleerd. Er is een eigen Europees servicepartner netwerk met een service center in Duitsland.

Tevens verkoopt WORTMANN AG van alle grote merken de distributie producten en heeft WORTMANN AG een groot Terra Cloud Center waar zij alle cloud-vormen aanbieden. Goed advies is van groot belang en daarom leveren zij uitsluitend via resellers met kennis van zaken en een klantgerichte instelling. Onze resellers mogen in geval van een defect, zelf de TERRA–systemen repareren. Dit houdt in dat de gebruiker snel weer aan de slag kan!

Terug naar partneroverzicht

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73