Duidelijkheid en zekerheid

Partneroverzicht Partner worden

Partners van ICTWaarborg

Het logo van ICTWaarborg staat voor zekerheid en kwaliteit. Datzelfde geldt ook voor partners. Partners zijn leveranciers en fabrikanten waarmee ICTWaarborg als brancheorganisatie een diepgaande relatie heeft. Daarom geeft de titel 'partner' aan dat er sprake is van een kwalitatief hoogwaardige vorm van samenwerking, die als doel heeft de continuïteit van zowel ICT-bedrijven als de brancheorganisatie te waarborgen.

Partner van ICTWaarborg word je dus niet zomaar. Het zijn leveranciers die net als de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven kwaliteitsproducten leveren en zich onderscheiden door zich in het topsegment van de markt te bewegen. Wie partner is van ICTWaarborg onderscheidt zich in de markt!

Onze partners: zekerheid en kwaliteit voor ICTWaarborg-deelnemers!

De onderlinge samenwerking tussen ICTWaarborg en degenen waarmee zij een relatie onderhoudt is groot. Dat geldt niet alleen voor de bij de brancheorganisatie aangesloten ICT-bedrijven, maar ook voor haar partners. Vandaar dat ICTWaarborg haar partners als preferred suppliers onder de aandacht brengt van haar deelnemers. Opdat die weten met welke bedrijven men het best zaken kan doen. Bedrijven die evenals ICTWaarborg staan voor zekerheid, kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid. Ook voor hen geldt: afspraak is afspraak. Want onze partners werken eerlijk en integer. Daardoor weten de bij ons aangesloten bedrijven dat zij met een gerust hart zaken kunnen doen met onze partners.

Natuurlijk houdt het partnerschap tevens in dat er onderling kennis kan worden uitgewisseld met ICTWaarborg en de daarbij aangesloten bedrijven. Daarnaast is het doel formeel en informeel (periodiek) overleg te bevorderen met voor de branche belangrijke toeleveranciers en dienstverleners. Al met al gaat het er vooral om nieuwe ontwikkelingen te stimuleren die bijdragen aan een betere samenwerking.

Partners hebben een vermelding op de website van ICTWaarborg en wij bevelen u aan als partner van de branche. Een eerste keuze dus voor meer dan 1.300 ICT-bedrijven!

Ervaringen van ICTWaarborg partners leest u hier.

Deelnemersservice

Een probleem tussen u als partner en een van de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven? Het kan voorkomen. Natuurlijk zult u er alles aan doen om tot een oplossing te komen, maar soms lukt dat niet. In dat geval kan ICTWaarborg een bemiddelende rol spelen.

De inhoud van het partnership kunt u hier vinden.