Aanmelden als partner

Partners van ICTWaarborg

Het logo van ICTWaarborg staat voor zekerheid en kwaliteit. Datzelfde geldt ook voor partners. Partners zijn leveranciers en fabrikanten waarmee ICTWaarborg als brancheorganisatie een diepgaande relatie heeft. Daarom geeft de titel 'partner' aan dat er sprake is van een kwalitatief hoogwaardige vorm van samenwerking, die als doel heeft de continuïteit van zowel ICT-bedrijven als de brancheorganisatie te waarborgen.

Partner van ICTWaarborg word je dus niet zomaar. Het zijn leveranciers die net als de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven kwaliteitsproducten leveren en zich onderscheiden door zich in het topsegment van de markt te bewegen. Wie partner is van ICTWaarborg onderscheidt zich in de markt!

Onze partners: zekerheid en kwaliteit voor ICTWaarborg-deelnemers!

Partners hebben een vermelding op de website van ICTWaarborg en wij bevelen u aan als partner van de branche. Een eerste keuze dus voor meer dan 1.300 ICT-bedrijven!

Ervaringen van ICTWaarborg partners leest u hier.

Deelnemersservice

Een probleem tussen u als partner en een van de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven? Het kan voorkomen. Natuurlijk zult u er alles aan doen om tot een oplossing te komen, maar soms lukt dat niet. In dat geval kan ICTWaarborg een bemiddelende rol spelen.

De inhoud van het partnership

Sponsorpakket (€ 3.000) 

Advertentieprijzen ICTWaarborg magazine

Halve A4advertentie € 750

1-A4advertentie         € 1.250

2-A4advertenties       € 1.750

Achterkant magazine € 3.500

Partner worden

Om een partnership met ICTWaarborg aan te kunnen gaan kunt u dit formulier invullen of contact opnemen met Danielle Evers, tel. 088-7730072.

Bekijk het partneroverzicht om te zien welke bedrijven partner zijn van ICTWaarborg.

Gegevens van uw bedrijf

Contactpersoon

captcha om mensen en robots te onderscheiden