15 jaar
Volg ons op sociale media

Video's juli 2019

ICTWaarborg vlog #4

29-07-19 - Heb je een geschil met een klant of met een leverancier? Bemiddeling en mediation helpen je om tot een oplossing te komen.

ICTWaarborg vlog #3

26-07-19 - Op 1 januari 2020 gaat de Wet Arbeidsmarkt in Balans voor een groot deel in. In onze nieuwste vlog vertelt juriste Marloes in het kort wat deze wet inhoud.

ICTWaarborg vlog #2

15-07-19 - Algemene voorwaarden zijn belangrijk voor ieder bedrijf. Juriste Marloes vertelt wat de gevaren zijn van gedateerde algemene voorwaarden. Op 10 oktober organiseren we bij ICTWaarborg een gratis seminar over het belang van up-to-date algemene voorwaarden. Meld je gratis aan voor de seminar: https://www.ictwaarborg.nl/nieuws/2019/07/informatiesessie-algemene-voorwaarden

ICTWaarborg vlog #1

15-07-19 - Wie zelf wel eens bij een jurist heeft aangeklopt voor bijvoorbeeld het opstellen van algemene voorwaarden weet dat daarvoor niet zelden duizenden euro's moet worden betaald. ICTWaarborg biedt ze haar deelnemers echter kosteloos aan! De voordelen van onze juridische documenten: Unieke praktijkgerichte juridische ICT-documenten, dankzij 1.300 kritisch meedenkende deelnemers. Van uw brancheorganisatie, dus algemeen geaccepteerd en makkelijk aanvaard. Modulair opgebouwd, dus toegespitst op uw vakgebied. Altijd actueel, aan wetgeving getoetst en nooit in strijd met de wet. Makkelijk toepasbaar door begeleiding, training en telefonische support. Voor meer informatie bezoek je onze website: http://www.ictwaarborg.nl

Meer video's, archief 2019

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73